Xeroxilta uusia Versant-digipainokoneita

7.4.2017 09:00Uutiset » Laitteet
Xerox Versant 180 -digipainokone.

Xerox on lanseerannut kolme uutta Versant-digipainokonetta. Ne tarjoavat tiedotteen mukaan korkeampaa kuvan laatua, laajempaa materiaalivalikoimaa ja edistyneitä inline-viimeistelyominaisuuksia.

Uudet painokoneet ovat Xerox Versant 180, Versant 180 Performance Package ja Versant 3100.

Versant-tuoteperhe antaa tiedotteen mukaan lisää kapasiteettia, tuotantokykyä ja sisäänrakennettuja automaation välineitä, kuten spektrofotometrin, vihkolaitteen puhtaaksi leikkauksella, rei’ityksen, kanttiselkäpuristuksen ja etureunan leikkuuyksikön. Painokoneet pystyvät käsittelemään kaikkia painotöitä alkaen viimeistellyistä ja puhtaaksileikatuista markkinointimateriaaleista, suorapostituksista, opasteista ja raporteista aina aikakauslehtiin asti.  Niissä voidaan käyttää valikoimaa tulostusmateriaaleja ja -kokoja standardikokoisista arkeista yli puolimetrisiin bannereihin.

– Versantin tuottavuus, automaatio ja viimeistelymoduulit ovat jo osoittautuneet vahvoiksi työjuhdiksi tuhansissa painotaloissa ympäri maailmaa, sanoo Ragni Mehta, Xeroxin Cut Sheet -liiketoiminnan johtaja.

Uusi Versant-tuoteperhe tarjoaa Mehtan mukaan kehittyneitä automaatio-ominaisuuksia, joilla voi maksimoida käyttöajan, vähentää hukkaa, saavuttaa nopeampia läpimenoaikoja ja laajentaa sovellusmahdollisuuksia.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: