Xerox panostaa mustesuihkutulostamiseen

19.11.2020 13:34Uutiset » Laitteet
Xerox lupaa tuottaa Baltoron ”värikiihdyttimen” avulla entistä upeampia värejä painotuotteisiin. Kuva: Xerox.

Xerox puolustaa asemaansa inkjet-arkkipainamisessa. Baltoro-mustesuihkutulostimeen on tehty monta uudistusta, jotka nostavat sen offsetpainamisen haastajaksi. Xerox on julkistanut myös lisää erikoistehosteiden käyttöä helpottavia ominaisuuksia toonerikoneisiinsa.

Xerox julkisti sarjan uutuuksia kansainvälisessä virtuaalisessa esittelytapahtumassa. Xeroxin tuotantotulostuksen johtaja Marybeth Gilbert sanoi yrityksen aikovan säilyttää ykkösasemansa inkjet-arkkipainamisessa uusien tuotteiden avulla. Baltoron uudistus on keskeinen asia tässä taistelussa. Baltoroon on lisätty uusi Color Accelerator -moduuli, jonka avulla saadaan painotöille suurempi väripeitto ja korkeampi laatu. Koneella voidaan nyt painaa päällystetyille ja korkeakiiltoisille offset-papereille ilman primeriä.

Baltorossa käytetään Xeroxin kehittämiä High Fusion -värejä. Koneen esivalmistelu on entistä helpompaa, värinhallintaa on kehitetty ja kuivaustoimintaa tehostettu. Ensimmäiset uudet Baltorot asennetaan vuoden 2021 alussa.

Uusia Versant-toonerikoneita

Xerox tarjoaa myös uutena optiona fluorisoivaa pinkkiä väriä Iridesse-painokoneeseen. Toinen uutuus koneeseen on pitkien arkkien syöttölaite.

Xerox julkisti kaksi uutta Versant-toonerikonetta keskisuureen ja raskaaseen tuotantoon. Versant 280 ja Versant 4100 pystyvät tulostamaan entistä paksummalle, jopa 400 gramman paperille.

Aloitustason värikoneeksi Xerox tarjoaa nyt uutta kompaktia VersaLink C8000W -konetta, jossa on myös valkoinen väri.

Xeroxin FreeFlow Core 6.0 -työnkulkuohjelmisto sisältää nyt ‘Beyond CMYK’ -värioptiot, joiden avulla voidaan saumattomasti käyttää erikoistehosteita työnkulussa.

Xerox tarjoaa uutena optiona fluorisoivaa pinkkiä väriä Iridesse-painokoneeseen. Kuva: Xerox.
Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: