Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xerox nostaa tuotavuutta Iridesse ja Versant-painokoneissa

7.3.2022 15:43Uutiset » Laitteet

 

Uusi imualistesyöttö mahdollistaa pitkien arkkien entistä tehokkaamman käytön Iridesse ja Versant-painokoneissa. Kuva: Xerox.

Xerox on lanseerannut tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia Iridesse ja Versant-painokoneisiin. Uusi suuren kapasiteetin imualistesyöttö mahdollistaa erityisen pitkien arkkien tehokkaamman käytön painamisessa. Myös työnkulun ohjelmiston uusi versio ja erikoistehosteet lisäävät tuottavuutta.

Xeroxin High Capacity XLS Vacuum Feeder mahdollistaa pitkien XLS-arkkien ajamisen normaalilla tuotantonopeudella luotettavasti. Kahden arkin syöttäminen vahingossa yhdellä kertaa on lähes mahdotonta uudella tekniikalla. Pitkiä arkkeja tarvitaan usein bannereissa, kaupan mainonnassa ja kirjojen kansissa.

Uusi imualistesyöttö on saatavilla Iridesse ja Versant 4100 -painokoneisiin. Se on tulossa myös Versant 280 -painokoneeseen.

Viime vuoden lopussa Xerox lanseerasi FreeFlow Core 6.0 -version työnkulkuohjelmastaan. Se mahdollistaa erityistehosteiden käyttöä entistä tehokkaammin painamisessa. Näitä tehosteita ovat samalla lanseerattu fluorisoiva väri Iridesse-painokoneeseen. Iridesse-koneessa voi käyttää tehosteina myös kultaa, hopeaa, valkoista ja kirkasta väriä.

Share: