Xerox lisäsi Brenvan nopeutta ja joustavuutta

18.9.2018 14:25Uutiset » Laitteet
Brenva-tuotantolinja Matrix-painotalossa USA:ssa. Kuva: Xerox.

Xerox on uudistanut Brenva-inkjetpainokoneensa tekniikkaa merkittävästi. Uuden Brenva HD Production Press -koneen tuotantokapasiteetti on yli 50 % suurempin kuin aikaisemman koneen. Kone toimii myös rullasyötteisenä lisälaitteen avulla.

Brenva on inkjet-arkkipainokone, joka soveltuu erityisesti kirjojen, laskujen ja suoramarkkinointituotteiden painamiseen. Uuden duplex-laitteen ansiosta koneella voidaan nyt painaa 300 A4-kokoista kuvaa minuutissa.

Käytettävissä oleva materiaalivalikoima on myös kasvanut siten, että koneella voidaan painaa paksummille materiaaleille aina 270 grammaan asti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi postikorttien ja henkilökorttien painamisen.

– Painamisen nopeus, työnkulun tehokkuus ja tuotantokustannukset ovat tärkeimpiä valintakriteerejä, kun mustesuihkupainamista harkitaan vaihtoehtona. Brenva HD:n uudistukset antavat painopalvelujen tarjoajille mahdollisuuden lyhentää tuotantoaikoja transaktiopainamisessa ja suoramarkkinoinnissa, sanoo Marco Boer IT Strategies -yrityksestä.

Brenvan tuotannon joustavuutta voidaan lisätä Technau SheetFeeder BV -rullasyöttölaitteella. Sen avulla voidaan painaa keskeytymättä jopa 9 tuntia. Tämä ominaisuus on uutta inkjet-arkkipainokoneissa. Duplex-laite ja rullasyöttö ovat saatavilla myös aikaisemmin toimitettuihin laitteisiin.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: