Xeikonin uusin etikettipainokone Ruotsiin

13.5.2020 10:00Uutiset » Pakkaukset
Xeikonin uusin etikettipainokone CX300. Kuva: Xeikon.

Ruotsalainen etikettipainaja Interket on ensimmäisten joukossa hankkinut Xeikonin uusimman CX300 -etikettipainokoneen. Kone on painotalon ensimmäinen digitaalinen painokone, ja sillä tullaan tekemään itsekiinnittyviä etikettejä.

Xeikon luottaa erityisesti kuivatooneritekniikkaansa, ja on tuonut markkinoille siihen perustuvan täysin uuden CX300 -painokoneen. Se korvaa X300-mallin ja tarjoaa valmistajan mukaan lisää nopeutta, tehokkuutta ja laajempaa materiaalivalikoimaa. Koneen tooneritekniikka täyttää tuleviakin elintarvikepakkausten turvallisuusmääräyksiä. Koneella voidaan tehdä hyvin monenlaisia etikettejä sekä joustopakkauksia.

CX300-painokoneen painoradan leveys on 330 mm ja nopeus 30 metriä minuutissa. Koneen resoluutio on korkea 1200 x 3600 dpi. Koneella voidaan painaa jopa metrin pituisia etikettejä.

– Uusi painokone täydentää perinteisten etikettipainokoneiden kapasiteettiamme. Voimme vastata markkinoiden tarpeeseen nopeista toimitusajoista ja design-muutoksista, sanoo Interket AB:n toimitusjohtaja Stefan Gustafsson.

Interket kuuluu Interket Group -konserniin. Sen päätoimipaikka on Tanskassa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Britanniassa, Ruotsissa ja Saksassa. Konserni on monipuolinen etikettien tuottaja.

Share: