Xeikonilta uusi painokone kaupalliseen painamiseen

9.3.2021 08:13Uutiset » Laitteet
SX20000/SX30000-koneet ovat saatavilla vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ja niitä esitellään Xeikonin innovaatiokeskuksessa Antwerpenissä. Kuva: Xeikon.

Xeikon on lanseerannut uuden digipainokoneen erityisesti kirjojen ja suoramarkkinoinnin painamiseen. SX20000 on Sirius kuivatooneri-tekniikalla toimiva kahdelta puolelta samanaikaisesti painava kone, jonka kapasiteetti on maksimissaan 1 700 B2-koon arkkia tunnissa.

Xeikonin tiedotteen mukaan uusi kone on kustannustehokas kone, joka tarjoaa erittäin hyvän kuvan laadun, täydellisen rekisteröinnin ja erinomaisen värinhallinnan. Viisivärisellä koneella voidaan painaa rullalta 20 metriä minuutissa korkeintaan 508 mm leveydellä. Resoluutio on korkea 1200×3600 dpi.

Kone on toinen malli, joka toimii Xeikonin Sirius-tekniikalla. Se soveltuu valmistajan mukaan erityisesti korkeatasoisten kirjojen, suoramarkkinoinnin, myymälämarkkinoinnin, turvapainatuksen ja mainospainotuotteiden tuottamiseen.

Koneessa käytetään Xeikonin X-800 työnkulkujärjestelmää. Konetta voidaan päivittää tehokkaammaksi nopeuden ja väriasemien suhteen.

Share: