Xeikonilta useita uusia etikettikoneita

27.9.2017 08:58Uutiset » Laitteet
Xeikon CX500 -etikettipainokone.

Xeikon esitteli Labelexpo Europe-messuilla kolme uutta digipainokonetta etikettien valmistamiseen. Uusi kuivatoonerilla toimiva CX500 on tarkoitettu isojen etikettien painamiseen.

CX500:n painoradan leveys on 520 millimetriä ja nopeus 30 metriä minuutissa. Kone on ensimmäinen, jossa käytetään Xeikonin uuden sukupolven kuivatooneritekniikkaa.

Xeikon esitteli myös toisen mustesuihkupainokoneensa. Uusi PX2000 on UV-tekniikalla toimiva aloitustason kone, jonka painorata on 220 millimetriä ja nopeus 50 metriä minuutissa.

Kone kuuluu Panther-sarjaan, jossa ensimmäinen kone on nopeampi PX3000. Sarjan koneet käyttävät Xeikonin kehittämiä PantherCure UV-värejä ja toimivat X-800 ripillä. Värejä voi olla neljä tai viisi. Koneet ovat saatavilla keväällä 2018.

Panther-sarjan koneet pystyvät painamaan yleisille itsekiinnittyvien etikettien materiaaleille 600 dpi:n resoluutiolla.

– Olemme pystyneet laajentamaan inkjet-koneidemme valikoimaa nopeasti. Tavoitteenamme on tarjota ja laaja valikoima toisiaan täydentäviä tooneri- ja mustesuihkukoneita, kertoi Xeikonin globaalista markkinoinnistavastaava Filip Weymans Labelexposs.

Xeikon esitteli myös kaupallisesti saatavilla olevan digitaalisen tehostekoneen Fusionin. Sillä voidaan tuottaa etiketteihin in-line tehosteeksi läpinäkyvä valkoinen väri.

Share: