Xeikonilta digitaalinen etikettien viimeistelylaite

1.10.2020 09:01Uutiset » Pakkaukset
Xeikon FEU-viimeistelylaitteella voidaan tehdä erilaisia viimeistelyjä etiketteihin nopeasti ja tehokkaasti. Kuva: Xeikon.

Xeikon lanseeraa uuden viimeistelylaitteen, jolla voidaan tehdä etiketteihin UV-spottilakkausta, kohopainatusta, foliointia, 3D-tekstuureja ja hologrammeja. Näitä tehosteita voidaan tehdä laajalle paperi- ja BOPP-kalvomateriaalien valikoimalle.

Xeikonin Fusion Embellishment Unit (Xeikon FEU) perustuu MGI:n tekniikkaan ja on erillinen laite, jota voidaan käyttää eri tekniikoilla toimivien painokoneiden kanssa. FEU:lla voidaan myös esipainaa foliota eri materiaaleille. Laitteeseen voidaan lisäksi liittää stanssiyksikkö, jolloin voidaan tuottaa loppuun asti viimeisteltyjä etikettejä ja tarroja. Uusi laite on saatavilla lokakuusta 2020 lähtien.

Uusi laite tarjoaa Xeikonin mukaan etikettipainajille ja konvertoijille maksimaalisen joustavuuden vastata suunnittelijoiden ja brändien kysyntään. Uuden tekniikan avulla voidaan tuottaa hyvin korkealaatuisia, ainutkertaisia, luovia ja näyttäviä etikettejä. FEU on suunniteltu erityisesti alkoholijuomien, herkkuruokien, terveydenhoidon ja kosmetiikan etikettien tuotantoon helposti ja nopeasti.

Share: