Xeikonilta 7-värinen etikettipainokone

14.10.2020 09:16Uutiset » Pakkaukset
Xeikon on lanseerannut 7-värisen PX30000 -koneen etikettien tuotantoon. Kuva: Xeikon.

Xeikon laajentaa etikettipainokoneidensa valikoimaa tehokkaalla inkjet-painokoneella, jossa on UV-kuivatus. Yrityksen mukaan uusi kone on kustannustehokas vaihtoehto pienten ja keskisuurten fleksopainotöiden tekemiseen. Xeikon PX30000 on suunnattu erityisesti kosmetiikan, terveydenhoidon, kemian ja juomien etikettien valmistajille.

Uusi kone täydentää Xeikonin Panther-tuotesarjaa, jossa on mustesuihkukoneita. Koneessa on 8 painoyksikköä, joista kahta käytetään korkean opasiteetin valkoisen värin painamiseen maksiminopeudella. Rullakoneen painoradan leveys on 340 mm ja nopeus 70 metriä minuutissa.

Koneella voidaan tehdä digitaalisesti painettujen etikettien laajaa valikoimaa, esimerkiksi kohokuvioita ja erittäin kestäviä etikettejä. Xeikonin mukaan kone tarjoaa painajalle täydellisen värinhallinnan, vähemmän monimutkaisuutta, nopeampaa tuotantoa ja pienempiä tuotantokustannuksia. Kone toimii Xeikonin X-800 työnkulkuohjelmalla, joka voidaan liittää helposti muihin työnkulkuohjelmistoihin.

Xeikon PX30000 -konetta esitellään yrityksen globaalissa innovaatiokeskuksessa ja se on kaupallisesti saatavilla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Share: