Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xeikon uudistaa inkjet-etikettipainamista

3.11.2021 12:57Uutiset » Laitteet
Xeikonin PX2200 Panther -etikettipainokone. Kuva. Xeikon.

Xeikon uudistaa etikettien painamista mustesuihkutekniikalla. Yrityksen uusi Panther 2.0 -teknologia mahdollistaa tiedotteen mukaan laitteiden tuotantotehokkuuden maksimoinnin, vastuullisen tuotannon ja entistä laajemmat tekniikan sovellusmahdollisuudet.

Xeikonin lanseeraamat PX3300 ja PX2200 -inkjetkoneet näyttävät tien tuotannon täydelliseen digitalisoimiseen, sanoo Xeikonin markkinoinnin johtaja Filip Weymans. Uudet laitteet toimivat pilvipalvelun kautta ja toisiinsa kytkettyinä HMI-tekniikalla. Operaattori voi tekniikan avulla maksimoida työnkulun tuottavuutta. Uusi tekniikkaa mahdollistaa myös painokoneiden ja Xeikonin viimeistelylaitteiden suoran kommunikoinnin.

Uusissa painokoneissa käytetään PantherCure UV -värejä, joiden avulla saadaan korkea kiilto, kestävyys ja hyvä naarmujen esto etiketteihin. Värit sopivat erityisesti teollisiin ja premium-luokan etiketteihin.

Painokoneissa voidaan käyttää entistä laajempaa materiaalivalikoimaa. Koneissa voi olla viides väriasema valkoiselle värille. PX2200-koneen painoradan leveys on 220 mm ja PX3300-koneen 330 mm. Käyttöjärjestelmä on Xeikon X-800 digitaalinen DFE.

Array
Share: