Xeikon sai EFI:n etikettipainokoneen valikoimaansa

2.11.2017 08:45Uutiset » Laitteet
EFI Jetrion painokone.

Xeikon ja EFI ovat sopineet EFI:n Jetrion-järjestelmien liiketoiminnan siirrosta. Xeikon tulee huoltamaan, tukemaan ja myymään maailmanlaajuisesti Jetrion-etikettipainokoneita. EFI toimittaa jatkossakin koneiden värit.

EFI kertoi jo aiemmin, että se aikoo ulkoistaa etikettipainokoneiden liiketoimintansa ja keskittyä muihin digitaalisen painamisen markkinoihin, kuten tekstiilien ja pakkausten painamiseen.

– EFI Jetrion on ollut luomassa digitaalisen mustesuihkupainamisen markkinoita etikettien tuotannossa. Painokoneen kehittynyt tekniikka on tehnyt siitä eniten toimitetun UV-mustesuihkupainokoneen etikettipainamisessa, sanoo Guy Gecht, EFI:n toimitusjohtaja.

Jetrion täydentää Xeikonin digitaalisten etikettipainokoneiden valikoimaa, johon kuuluvat tooneritekniikalla toimivat volyymitason Cheetah-painokoneet ja aloitustason 3000-sarja. Tänä vuonna on lisäksi lanseerattu volyymiluokan Panther UV-mustesuihkupainokoneet.

– Olemme yli 500 toimitetulla etikettipainokoneella markkinajohtaja itsekiinnittyvissä etiketeissä. Etikettipainamisen tuotevalikoimamme on markkinoiden laajin ja maailmanlaajuinen palveluverkostomme vertaansa vailla, sanoo Benoit Chatelard, President and CEO Digital Solutions, Flint Group.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone