Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xeikon automatisoi etikettien viimeistelyä

15.2.2022 08:00Uutiset » Laitteet
Xeikonin LCU33 viimeistelijä, joka toimii inline tai offline. Kuva: Xeikon.

Xeikon on lanseerannut modulaarisen etikettien viimeistelylaitteet, joiden avulla voidaan rakentaa pitkälle automatisoitu tuotantolinja. Xeikon LCU series -laitteet toimivat saumattomasti Xeikonin Panther- ja Cheetah-etikettipainokoneiden kanssa.

Laitemalli LCU350 on modulaarinen viimeistelijä, jonka avulla etikettejä voi laminoida, stanssata, leikata, kuumafolioida ja seripainaa. Laitteeseen voidaan liittää myös lisää fleksoyksiköitä. LCU33 on perusversio viimeistelijästä.

Tuotannon prosessia voidaan automatisoida ja työdataa voidaan siirtää eri laitteiden välillä. Laitteissa on sisäänrakennettu yhteys pilvipalveluun, koneintegraatiot Panther 2.0 UV inkjet-painokoneisiin sekä Cheetah 2.0 kuivatoonerikoneisiin. Uudet Panther 2.0 painokoneet PX3300 ja PX2200 lanseerattiin helmikuun alussa.

Xeikon julkisti helmikuun alussa myös VariOne-ohjelmiston, jonka avulla voidaan automatisoida muuttuvaan dataan perustuvaa kuvien luontia. VariOne toimii Xeikonin X-800 työnkulkujärjestelmässä, kun käytössä on versio 7.0 tai sitä uudempi.

Xeikon osallistuu Labelexpo Europe -messuille Brysselissä 26.–29.4.2022.

Array
Share: