Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Visutech laajensi tuotevalikoimaansa Suomessa

5.5.2022 17:56Uutiset » Laitteet
Kyoceran mustesuihkukoneella on alhaiset käyttökustannukset ja pieni energian kulutus. Kuva: Kyocera.

Ruotsalainen Visutech alkoi tarjota suomalaisille asiakkaille Kyoceran mustesuihkupainokoneita toukokuun alusta. Visutech on viime vuodesta lähtien edustanut näitä laitteita Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Visutech tunnetaan erityisesti HP Indigo -digipainokoneiden toimittajana Pohjoismaissa.

– Kyoceran mustesuihkukoneet täydentävät hyvin nykyistä digitaalisten offset-väripainokoneiden valikoimaamme. Laajennamme tarjontaamme ja tuomme lisäarvoa asiakkaillemme. Yhdessä lisäämme mahdollisuuksia digitaalisen joustavuuden suhteen, ensin korkeimmalla offset-painolaadulla ja nyt myös suurten volyymeiden mustesuihkulla erittäin alhaisin käyttökustannuksin. Kyoceran avulla pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme “molempien maailmojen parhaat puolet”, sanoo Visutechin toimitusjohtaja Jan-Olof Jungersten.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c:n muunneltavuus ja erilaiset viimeistelyvaihtoehdot toimivat tiedotteen mukaan optimaalisesti esimerkiksi suoramarkkinoinnin, luetteloiden, käsikirjojen, pakkauslehtisten, aikakauslehtien, kirjojen ja kirjekuorien tuottamiseen. Se toimii myös optimaalisesti graafisissa sovelluksissa, joissa on hieman pienempi väripeitto.

– Asiakkaillamme on tarve arkkisyöttöisille mustesuihkulaitteille, jotta he voivat tuottaa sovelluksia, joissa on pienempi väripeitto ja suuret volyymit. Näitä tuotteita tällä hetkellä ajetaan tooneripohjaisilla laitteilla ja jossain määrin perinteisessä offsetissa. Kyoceran mustesuihkulaitteet istuvat juuri tähän tarpeeseen, mutta paremmalla omistamisen kokonaiskustannuksilla kuin mitä markkinoilla on tähän mennessä tarjottu, toteaa Visutechin myyntipäällikkö Max Liljegren.

Kyocera on yksi maailman johtavista korkean teknologian kehittäjistä, jolla on yli 60 vuoden kokemus ja vakiintunut asiantuntemus muun muassa mustesuihkutekniikasta. Kyocera on nyt tullut tuotantolaitteiden markkinoille omalla laitteellaan. Kyoceran mustesuihkuteknologia on alalla arvostettua. Kirjoituspäitä ja muita Kyoceran kehittämiä komponentteja valmistetaan useille graafisten markkinoiden johtaville mustesuihkumerkeille.

– Visutech on vahva ja kokenut digitaalisten ratkaisujen toimittaja graafiselle teollisuudelle Pohjoismaissa. On etuoikeus aloittaa yhteistyö heidän kanssaan, sanoo Johanna Neiglick, joka on mustesuihkutuotannon myyntipäällikkö Kyocera Document Solutions Finland Oy:ssä.

Share: