Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Värit pääosassa Xerox Iridessen esittelyssä

27.4.2022 11:36Uutiset » Laitteet
Xeroxin digipainokoneisiin on saatavana kattava valikoima erilaisia lisävärejä, kuten kulta, hopea, valkoinen, kirkas, oranssi, vihreä, sininen ja fluoresoivat värit (pinkki, keltainen, magenta ja cyan). Kuva: Xerox.

Uusi Xeroxin järeimpien tuotantolaitteiden myyjä OIF nostaa värit pääosaan esitellessään Suomessa ensi kertaa Xerox Iridesse-digipainokonetta Sign, Print & Promotion -messuilla. Iridessellä on mahdollista painaa kuusi väriä yhdellä ajolla ja koneeseen on saatavissa 10 väriä. Lisäksi yrityksen osastolla esitellään Xeroxin Freeflow Core työnkulkuohjelmistoa.

Office Innovations Finland Oy (OIF) on myynyt perustamisestaan lähtien (2005) Xeroxin arkkisyötteisiä digipainokoneita ja niihin liittyviä palveluita. Kokemusta on kertynyt jo lähes 20 vuoden ajalta. Nyt tuotevalikoimaan ovat tulleet myös järeät laitteet kuten Iridesse ja iGen5.

– Tavoitteena on esitellä messukävijöille mahdollisuuksia CMYK+ lisävärien painamisessa Xeroxin tuotantolaitteilla. Xerox on panostanut tähän teknologiaan merkittävästi ja on alan edelläkävijä. Saatavana on kaikkiaan 5 eri digipainokonetta, joihin on saatavana CMYK-värien lisäksi tehostevärejä, sanoo Markus Välikangas OIF:stä.

Välikankaan mukaan Iridesse tarjoaa painotaloille mahdollisuuden laajentaa tarjontaa peruspainotuotteiden ulkopuolelle tehokkaasti ja kannattavasti.

– Mahtavaa päästä näyttämään tätä livenä toukokuun messuilla, Välikangas iloitsee.

OIF esittelee myös Xeroxin Freeflow Core työnkulkuohjelmistoa. Sen tarjoamalla automaatiolla painotalot voivat merkkiriippumattomasti tehostaa painotöiden tuotantoa merkittävästi. Uusi versio FreeFlow Core 6.0 mahdollistaa erikoistehosteiden käytön entistä tehokkaammin painamisessa.

– Monet asiakkaamme ovat pystyneet automatisoimaan prepressin ja sitä kautta saamaan todella paljon säästöä ja tekemään enemmän töitä. Kaiken lisäksi Freeflow Core on merkkiriippumaton, Välikangas kertoo.

OIF tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja myös verkkokauppaan, tilausjärjestelmiin, monikanavaiseen julkaisemiseen ja muuttuvan tiedon painotöihin. Lisäksi OIF tarjoaa Xeroxin koneisiin myös viimeistelyvaihtoehtoja.

Xerox Iridesse -digipainokone nähdään messuilla OIF:n osastolla.

OIF Sign, Print & Promotion -messuilla

Share: