UV-kuivatus yleistyy offsetpainamisessa

12.2.2019 07:04Uutiset » Laitteet
H-UV-järjestelmää on käytetty maailmanlaajuisesti siitä lähtien, kun se julkaistiin vuonna 2009. Kuva: Komori.

UV-kuivatustekniikka nopeuttaa painamista ja yleistyy offsetpainamisessa. H-UV-tekniikan kehittäjiin kuuluva Komori on asentanut jo yli 1 000 painokonetta, joissa käytetään tätä järjestelmää.

Komori on tiedotteen mukaan maailman selvä markkinajohtaja tässä segmentissä. Komorin koneiden korkea automaatioaste nostaa tuotantotehokkuutta eritoten lyhyissä painoksissa. Koneet ovat teknisesti toimintavarmoja ja edullisia käyttökustannuksiltaan.

Komorin H-UV-järjestelmä on innovatiivinen UV-kuivausjärjestelmä, joka hyödyntää Komorin tietotaitoon perustuvaa UV-lamppua/LED -moduulia, sekä erittäin herkkää UV-väriä. Järjestelmän nopean kuivumisprosessin ansiosta jälkikäsittely voidaan aloittaa heti.  Järjestelmän ansiosta painaminen erikoisalustoille ja pakkausalustoille nopeutuu laadusta tinkimättä.

Japanilainen painokonevalmistaja Komori halusi tuotteilleen vahvan kumppanin ja tarjosi edustusta KTA:lle loppuvuodesta 2018. Edustus on KTA:lle tärkeä, ja yrityksen tavoitteena on tarjota suomalaisille asiakkaille todellinen vaihtoehto vaativaan offsetpainamiseen.

– Olemme kaikki innoissamme Komorin edustuksesta ja aiomme vahvistaa Komorin asiakaspalvelun tasoa. Komori tarjoaa vain uuden sukupolven tuotteita, jotka suunnitellaan aina asiakkaidemme tarpeita ajatellen, sanoo Komorin myynnistä KTA:ssa vastuun ottanut Jarmo Rissanen tukenaan koko KTA:n offset-tiimi.

Share: