Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusi suomalainen etiketöintilaite messuilla

17.5.2022 16:02Uutiset » Laitteet
Klinger Finland esittelee PacTec-messuilla uuden sukupolven kotimaisen Ventus-etiketöintilaitteen. Kuva: Klinger.

Klinger Finland Oy esittelee PacTec-messuilla 18.-19.5. uuden sukupolven kotimaisen Ventus-etiketöintilaitteen, joka tulostaa ja kiinnittää etiketin automaattisesti tuotteeseen, myyntieräpakkaukseen tai lavaan. Osastolla ja messuilla on esillä myös muita kompakteja etiketöintilinjoja ja taustapaperittomien linerless-etikettien tarratulostimia.

Ventuksen suunnittelussa on tiedotteen mukaan kiinnitetty huomio käytettävyyteen, turvallisuuteen, fyysiseen kokoon ja integrointiin moderneihin automaatiojärjestelmiin. Ventus on täysin yhteensopiva markkinoiden johtavien tulostuskoneistojen kanssa.

Osastolla on esillä myös pienpanimoille ja kemian teollisuuteen soveltuva kompakti Intrex-etiketöintilinja, joka kiinnittää tuote-etiketit pulloihin ja tölkkeihin nopeasti siististi. Samalla tuotteisiin tulostetaan päiväysmerkinnät.

Klingerin edustama Sato on julkaissut tarratulostimen, jossa voidaan käyttää linerles-etikettiä. Tulostin myäs leikkaa tarranauhan halutun pituiseksi. Linerless-etiketit synnyttävät vähemmän jätettä kuin tavalliset itsekiinnittyvät etiketit.

Etiketöintilaitteita esittelee messuilla myös ainakin DPI Coding Oy. Evolabel-etiketöintilaitteet soveltuvat yrityksen mukaan erinomaisesti yksittäistuotteiden, ryhmäpakkausten ja kuormalavojen merkitsemiseen. Lämpösiirtoteknologialla tulostuvat etiketit säilyvät laadukkaina pitkään, joten ne sopivat mm. lääke- ja autoteollisuuden sekä muiden ei-elintarvikealojen tarpeisiin.

Pienen kokonsa ansiosta laite on mahdollista integroida monenlaisten tuotantolinjojen kanssa, jonka lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen.

Share: