Uusi Océ Arizona 1300 -sarja esiteltiin Fespassa

16.5.2019 07:50Uutiset » Laitteet
Océ Arizona 1380 GT -tasotulostimen tekniikka mahdollistaa entistä monipuolisemman tuotannon. Kuva: Canon.

Canon esittelee Fespa-messuilla laajan valikoiman suurkuvasovelluksia. Uutuuksiin kuuluvat muun muassa Océ Arizona -tasotulostimet ja Canon UVgel -teknologiaa hyödyntävä uudistunut Océ Colorado -tulostin.

Uuden Océ Arizona 1380 GT -tasotulostimen teknologia mahdollistaa tuotannon entistä monipuolisempiin käyttösovelluksiin ja lähes mille tahansa jäykälle tai joustavalle materiaalille. Tulostin esitellään innovatiivista Océ Arizona Xpert -ohjelmistoratkaisua käyttäen, joka yksinkertaistaa ja automatisoi monimutkaisia tulostustöitä, kuten monikerroksisia ja kaksipuolisia tulostuksia.

Fespa 2019 -messuilla asiakkaat voivat tutustua joukkoon kohopintasovelluksia, joita tulostetaan paikan päällä Océ Touchstonea käyttäen. Tällä ratkaisulla pystytään tuottamaan kuvioituja pintoja, kohokuvioita, metallisävyjä ja kohotettuja kirjaimia kannattavasti ja kustannustehokkaasti.

Canonin osastolla on esillä myös Océ Arizona 6170 High Flow Vacuum System -tasotulostin. Alipaineeseen perustuva teknologia pitää haastavat, huokoiset tulostusmateriaalit, kuten aaltopahvin tai vanerin, paikallaan tulostimen tasolla, jolloin tuotantoprosessiin tarvitaan vähemmän manuaalisia toimenpiteitä. Lisäksi järjestelmä pitää huolta tarkasta kohdistuksesta ja siten varmistaa laadukkaan painojäljen. Kyky tulostaa tehokkaasti jäykille materiaaleille mahdollistaa sen, että asiakas voi laajentaa tarjontaansa pakkauksiin sekä teollisuuden ja sisustusalan käyttösovelluksiin.

Océ Colorado 1650 -tulostin ja Canonin UVgel-teknologia ovat Canonin messuosaston yksi kohokohta. Osastolla esitellään rullalta-rullalle-tuotantoa ja Fotoban inline-leikkauslinjaa osana automatisoitua tuotantotyönkulkua. Välittömästi kuivuva tuloste syöttyy leikkuriin automaattisesti, ja tuloksena saadaan pino leikattuja toimitusvalmiita tulosteita.

Colorado 1650 on vuonna 2017 lanseeratun mallin 1640 tapaan nelivärinen 1,6 metrin levyinen rullatulostin. Laitteessa on uusi entistä joustavampi UVgel-väri, joka avaa uusia sovellusmahdollisuuksia. Uutta on myös uudistettu kuivausjärjestelmä, joka mahdollistaa matta- tai kiiltäväpintaisen viimeistelyn ilman materiaalin tai värien vaihtoa.

Share: