Uusi mustetekniikka Ricohin inkjet-painokoneeseen

28.2.2018 08:15Uutiset » Laitteet
Ricohin Pro VC60000 -digipainokone. Kuva: Ricoh.

Ricoh on kehittänyt uuden mustetekniikan järeisiin Ricoh Pro VC60000 -digipainokoneisiin. Tekniikan avulla voidaan painaa suoraan offset-papereille ilman esikäsittelyä. Musteet parantavat myös painotuotteiden kestävyyttä ja painojälkeä.

Uusi pigmenttimuste tulee pian markkinoille lisäoptiona sekä nykyisten että uusien asiakkaiden jatkuvasyöttöisiin Pro VC60000 .koneisiin.

Ricoh vie uudella ratkaisulla mustesuihkutekniikkaansa entistä laaja-alaisempaan suuntaan. Ricohilla on vuosikymmenten kokemus tulostuspäätekniikan, aaltomuotojen ja mustekemian kehittämisestä. Uusien musteiden pikaisesta käyttöönotosta on huomattavaa etua painajille.

Musteet on suunniteltu tulostettaviksi suoraan perinteisille offset-pinnoille ilman esikäsittelyä. Näin tuotantojärjestelmä on entistä joustavampi, taloudellisempi sekä mutkattomampi.

Ottamalla käyttöön uusimmat pigmenttimusteinnovaatiot yritykset voivat lisätä tuotteidensa kestävyyttä ja vedenkestävyyttä ja tulostuspäiden vakautta. Entistä parempi väriasteikko lisää sekä kirkkaiden värien että täyteläisen mustan tukemia sovellusmahdollisuuksia.

Pinnoitetuille alustoille tulostaminen nopeutuu, mikä auttaa lisäämään tuotantoa ja siirtymistä offsetista digipainoon.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: