Uusi leikkuri monipuoliseen tuotantoon

22.11.2019 09:14Uutiset » Laitteet
Uusi Kongsberg X Edge soveltuu mm. suurkuvatuotantoon, pakkausten valmistamiseen ja fleksolaattojen leikkaukseen. Kuva: Esko.

Esko on lanseerannut uuden Kongsberg X Edge -pöytäleikkurin, joka soveltuu monenlaiseen tuotantoon. Leikkuri on täysin laajennettava laite, joka tarjoaa valmistajan mukaan laatua ja luotettavuutta display-tuotteiden, opasteiden ja pakkausten valmistajille.

Leikkurin nopeus on 30 metriä minuutissa ja kiihtyvyys 0.3G. Laitteella voi leikata laajaa materiaalivalikoimaan vinyylistä raskaisiin materiaaleihin. Laite on helppo päivittää tehokkaammaksi tuotannon kasvaessa.

– Kongsberg X Edge tarjoaa suuren tuotantonopeuden ja erinomaisen leikkauslaadun merkittävällä hinnalla. Lisäksi asiakas välttyy kalliilta uusinvestoinnilta tuotannon laajentuessa, sanoo Russell Weller, Product Manager, Esko.

Wellerin mukaan laitteen erittäin nopea työkalun vaihto, automaattinen tunnistus ja kalibrointi sopivat erinomaisesti pieniin tuotantomääriin. Toisaalta optiona oleva materiaalin kuljetusjärjestelmä mahdollistaa automaattisen levyjen ja rullien syötön tarvittaessa.

Uusi laite on nyt saatavilla markkinoilla. Suomessa Kongsbergia edustaa KTA.

Share: