Uusi leikkausratkaisu kiinnosti messuilla

16.3.2020 15:08Uutiset » Laitteet
Messuilla esillä olleen tasoleikkurin osti kaiverrus- ja merkintätuotteita valmistava RTH-kaiverrus Oy, kertoi Zünd Skandinavian myyntipäällikkö Martin Nielsen. Kuva: Reino Lantto.

Sveitsiläisen leikkurien valmistajan Zündin uusi leikkuri kiinnosti Sign, Print&Pack -messuilla. EIS Load Table mahdollistaa kääntöpuolelta leikkaamisen entistä helpommin ja tehokkaammin. Leikkausratkaisussa käytetään Zündin leikkuria ja kameratekniikkaa.

Tyypillisiä käyttökohteita tälle tekniikalla ovat pakkaukset, POS-displayt ja Re-board -rakenteet, kertoi Zünd Skandinavian myyntipäällikkö Martin Nielsen. Laitteella voi leikata tehokkaasti aaltopahvia ja kennolevyjä. EIS Load Table mahdollistaa seuraavan työn esivalmistelun ja syötön laitteelle silloin, kun edellistä työtä vielä työstetään. Tuotanto voidaan myös automatisoida kokonaan teollisuusrobotin avulla.

– Periaatteemme on tarjota kestäviä laiteratkaisuja, joita voidaan päivittää uusilla ominaisuuksilla. Tässäkin on leikkuriin liitetty uutta tekniikkaa, joka helpottaa työskentelyä ja tehostaa tuotantoa.

Nielsenin mukaan Zündin ratkaisuihin kävi messuilla tutustumassa riittävästi asiakkaita ja uusia myyntiliidejä saatiin. Myös kauppaa tehtiin. Messuilla esillä ollut Zünd G3 L-2500 -tasoleikkuri myytiin RTH-kaiverrus Oy:lle, joka valmistaa kaiverrus- ja merkintätuotteita eri alojen yrityksille. Lisäksi porilainen digipainotalo Plusprint osti Zünd 3200 XL -tasoleikkurin.

Jo ennen messuja tiedotettiin, että Signcom Finland ja Zünd Skandinavien APS ovat sopineet Zünd-tasoleikkureiden myynnistä Suomessa. Yhteistyön ansiosta Signcom voi tarjota asiakkaille täyden paketin laitteistoa suurkuvatuotantoon.

Share: