Ulkomainontaan lisää väriavaruutta

16.10.2018 11:33Uutiset » Laitteet
Laaja väriavaruus auttaa hätkähdyttävien ulkomainosten tuottamisessa. Kuva: Roland DG.

Roland DG lupaa lisätä käytettävissä olevaa väriavaruutta ulkomainonnassa. Uusi 8-värinen VersaEXPRESS RF-640 8 Colour -tulostin yltää 99 prosenttiin Pantonen värisävyistä ja tarjoaa asiakkaiden odotukset ylittäviä sovellusmahdollisuuksia.

Nyt lanseerattu ekoliuotintulostin on tiedotteen mukaan kehitetty erittäin suositusta RF-640 dual CMYK -tulostimesta. Uudessa mallissa väreinä ovat CMYK sekä Light Black, Red, Green ja Orange.

– Vihreää ja oranssia on tunnetusti vaikea tulostaa tarkasti, joten nämä värit yhdessä punaisen kanssa tarjoavat tulostajille suuria mahdollisuuksia toimia isojen brändien kanssa. Tulostin tarjoaa tulostustaloille todella jotakin ainutlaatuista, sanoo Paul Willems, Head of Business Development and Product Management, Roland DG EMEA.

Ulkomainonnan ja POS-tuotteiden lisäksi Rolandin mukaan hyviä sovellusalueita ovat sisustaminen ja taiteen tulostaminen.

Rolandin mukaan uusi laite tuottaa erittäin korkeaa laatua ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Siitä huolimatta se on hinnoiteltu markkinoiden edullisimmaksi kahdeksanväriseksi laitteeksi.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: