Tummille kankaille uusi tulostusmenetelmä

17.2.2021 12:55Uutiset » Laitteet
GTXpro on Brotherin uusi tekstiilitulostin, jolla voi Signcomin mukaan tulostaa helposti printit niin t-paitoihin, kangaskasseihin kuin kenkiinkin. Kuva: Brother.

Brother on kehittänyt toimivan menetelmän tummien polyesterikankaiden tulostamiseen GTX- ja GTXpro -tulostimilla. Tulostus tapahtuu vesipohjaisilla pigmenttiväreillä ja menetelmän avulla voidaan laajentaa tulostamisen materiaalivalikoimaa.

Uutta ratkaisua tarjoaa Signcom Oy. Ratkaisussa tarvitaan Brotherin GTX- tai GTXpro-tulostin, esikäsittelylaite ja lämpöprässi. Näiden lisäksi tarvitaan ohjelmistopaketti, jonka Brother tarjoaa ilmaiseksi.

GTXpro on Brotherin uusi tekstiilitulostin, jolla voi Signcomin mukaan tulostaa helposti printit niin t-paitoihin, kangaskasseihin kuin kenkiinkin. Tulostin tuo teolliseen massatuotantoon kehitetyt ominaisuudet kaikkien saataville. Kompakti kone soveltuu vaihteleviin tuotantomääriin ja se on varustettu useilla käyttömukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, esimerkiksi nopeammalla tulostustilalla ja lisäkorkeusanturilla. Uudella anturitekniikalla tulostusalustan korkeus optimoidaan tulosteen laadun parantamiseksi.

GTXpro toimii vesi vesipohjaisilla pigmenttiväreillä ja värivalikoima on CMYKW. Tulostuksen resoluutio on 1200 x 1200 dpi ja kuvan maksimi koko 40,6 x 53,5 senttiä.

Share: