Taitto, keräily ja nidonta yhdessä linjassa

8.5.2018 09:10Uutiset » Laitteet
Horizon FoldLiner-tuotantolinjaa voidaan laajentaa jopa kuudella keräilijällä. Kuva: Horizon.

Horizonin FoldLiner yhdistää taittamisen, keräilyn ja sarjanidonnan yhtenäiseksi tuotantoketjuksi. Jälkikäsittelyn yhdistäminen lyhentää läpimenoaikaa ja parantaa huomattavasti nidontatuotannon kannattavuutta.

Horizonin tiedotteen mukaan kun AFC-74-sarjan taittokone verkotetaan StitchLiner 6000 -sarjanitomakoneen kanssa yhdeksi yhtenäiseksi tuotantoketjuksi, koneenvaihtoa ei tarvita, logistiikka helpottuu ja tehokkuus paranee huomattavasti. B1-formaatin painoarkkia käytettäessä FoldLiner tuottaa keskeytyksettä jopa 6 000 kappaletta 16-sivuisia esitteitä tunnissa. Kun järjestelmään yhdistetään VAC-80S-keräilijä, esitteisiin voidaan lisätä myös ylimääräisiä sisältösivuja tai kansia siten, ettei järjestelmän kokonaistehokkuus kärsi.

FoldLiner sopii erityisesti käyttäjille, jotka tuottavat suuria määriä saman sivumäärän nidottuja tuotteita. Järjestelmällä voidaan valmistaa nidottuja tuotteita jopa B1 formaatin offset-painetuista ja myös digitaalisesti painetuista arkeista tai molempien yhdistelmistä. Yhdestä arkista voidaan taittaa 8, 16 tai 32 -sivuinen painotyö. Digitaalisessa tuotannossa FoldLiner voidaan lisäksi varustaa myös viivakoodin- tai merkinlukijoilla vaihtelevien tuotteiden valmistamista varten. Kunkin yksittäisen tuotteen arkkijärjestystä voidaan tällöin ohjata seurantajärjestelmän avulla.

Laitteiston tehokkuuden taustalla on ennen kaikkea Horizon-tuotteiden yhteensopivuus, mutta sitä tukee myös koko kuntoonlaittoprosessin korkea automaatioaste. Järjestelmän käyttöön tarvitaan vain yksi henkilö.

Share: