swissQprint tuo neonvärit UV-tulostukseen

26.3.2021 08:30Uutiset » Laitteet
Uusilla Karibu S -tulostimilla voidaan painaa nopeasti, kaksipuoleisesti ja automaattisesti myös neonväreillä. Kuva swissQprintin tehtaalta webinaarivideosta.

swissQprint on kehittänyt tekniikan, jolla kaikki sen UV-tulostimet voivat tulostaa neonväreillä. Niiden avulla saadaan lisää näyttävyyttä erityisesti taustavalaistuihin tulosteisiin. Kaikki yrityksen toimittamat tulostimet voidaan nyt varustaa tällä värillä, jos niissä on riittävästi värikanavia.

Yritys julkisti webinaarissaan myös kaksi muuta innovaatiota. Karibu-tulostimiin voi saada optiona automaattisen kaksipuoleisen tulostamisen. Se perustuu integroituun kamerajärjestelmään, joka lukee tulosteiden vieressä olevia QR-koodeja ja täsmää niiden perusteella tarkasti molempien puolien tulostuksen paikan. Kuvat tulevat aina tarkasti kohdalleen.

Yritys julkisti myös uuden entistä nopeamman Karibu S -tulostimen. Sen tuotantonopeus on jopa 330 neliömetriä tunnissa. Tulostuksen laatu on tälläkin nopeudella erinomainen. Karibu S on luotettava työhevonen 24/7-tulostamiseen.

Suomeen oma huoltoteknikko

swissQprintin tulostimia edustaa Suomessa tanskalainen NIZE Equipment-yritys. Suomen toimintaa on vahvistettu palkkaamalla huoltoteknikoksi Markku Koivulahti.

– Oma työntekijä Suomessa liittyy strategiaamme ylläpitää myynnin ja huollon yksiköt kaikissa Pohjoismaissa, sanoo NIZE Equipment -yrityksen toimitusjohtaja Lars Nikolajsen.

Share: