Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

SwissQprint lanseerasi Fespassa uusia tulostimia

31.5.2022 12:14Uutiset » Laitteet
Kudu on SwissQprintin uusi UV LED tasotulostin. Kuva: SwissQprint.

SwissQprint julkisti tänään Fespa-messuilla Berliinissä yllättäen uuden Kudu-suurkuvatulostimen. Kuusi kuukautta sitten yritys lanseerasi kolme uudistettua tulostinmallia. Kudu on high-end UV LED tasotulostin, joka tulostaa kymmenellä värillä. Tulostimen koko on 3,2 x 2 metriä.

Kudu voi tulostaa 300 neliömetriä tunnissa, ja sen resoluutio on maksimissaan korkea 1350 dpi. Tulostimessa on uusi mekaaninen rakenne ja tarkka mustepisaroiden tulostus korkeilla nopeuksilla. Siinä on myös optiona rullatulostus. Väreissä on nyt saatavilla spottiväreinä oranssi, neonkeltainen sekä pinkki.

Uusi suoraan lasille tulostava tasotulostin

SwissQprint julkisti myös uuden ratkaisun lasille tulostamiseen. Siihen sisältyvät UV-tasotulostin sekä tarttuvuuden suhteen optimoidut värit. Niissä ei tarvita sidosaineitta, mikä poistaa yhden vaiheen lasille tulostamisessa. Lakkaa voidaan käyttää viimeistelyssä, kun halutaan esimerkiksi saada aikaa jäätyneen lasin tai korkeakiillon efekti.

Lasille tulostaminen on yrityksen mukaan nyt erittäin suosittua sisustamisessa. Uusi ratkaisu sisältää useita toimintoja, joiden avulla tulostaminen helpottuu ja nopeutuu.

SwissQprintin lasitulostusratkaisuun kuuluvat erikoistulostin sekä erikoisvärit. Kuva: SwissQprint.
Share: