swissQprint laajentaa tulostimien värivalikoimaa

8.4.2020 08:10Uutiset » Laitteet
Oranssi väri on nyt tarjolla kaikkiin swissQprintin tulostimiin. Kuva: swissQprint.

Suurkuvatulostimien valmistaja swissQprint laajentaa tulostimiensa värivalikoimaa oranssilla värillä, joka vastaa Pantone 021 -värisävyä. Lisäksi Karibu-rullatulostimeen on kehitetty joustava lakka, jolla voidaan tehdä erikoistehosteita.

Oranssilla värillä voidaan laajentaa yrityksen tasotulostimien ja rullatulostimien väriavaruutta. Väriä voidaan käyttää prosessivärinä tai suoraan spottivärinä. Uutta lakkaa voidaan käyttää spottilakkana tai monista kerroksista koostuvien erikoistehosteiden luomisessa. Lakkakerroksella voidaan myös suojata tulostetta.

Uusi väri ja lakka voidaan ottaa käyttöön myös kaikissa swissQprintin jo toimitetuissa LED-tulostimissa. Kaikki laitteissa käytettävät tavanomaiset UV-värit ovat Greenguard Gold -sertifioituja, joten tulosteita voidaan käyttää myös herkissä ympäristöissä.

swissQprintin mukaan yrityksen tulostimet ovat hyvin ympäristöystävällisiä monesta syystä. Ne valmistetaan Sveitsissä pääosin paikallisten tuottajien avulla. Laitteet ovat erittäin kestäviä ja vaativat vähän huoltoa. Niiden UV LED -tekniikka on hyvin energiatehokasta sekä VOC-vapaata.

Share: