Summalta uusia leveitä tasoleikkureita

7.12.2018 09:18Uutiset » Laitteet
Summa F1832 -tasoleikkuri. Kuva: Summa.

Leikkurien valmistaja Summa lanseeraa kaksi uutta 3,2 metrin levyistä tasoleikkuria. Ne on suunniteltu tekstiilien ja levyjen leikkuuseen suurkuvatuotannossa.

Uudet leikkurit ovat Summa F3232 (3,2 x 3,2 metriä) ja Summa F3220 (3,2 x 2 metriä). Mallin F3232 toimitukset alkavat helmikuussa 2019 ja toisen mallin huhtikuussa. Kaikki Summan F-sarjan työkalut ja lisälaitteet toimivat näissä uusissa malleissa.

– Meillä oli monta syytä kehittää uusia F-sarjan laitteita, jotka tyydyttävät asiakkaiden tarpeita. Tekstiilitulostimien leveys on usein 3,2 metriä ja levyissä suosittu koko on 3,2 x 2 metriä. Uudet laitteet tarjoavat koeteltua tekniikkaa, luotettavuutta, helppokäyttöisyyttä ja lisää tuottavuutta, sanoo markkinointipäällikkö Elice van Es Summalta.

Belgialainen Summa on myös laajentanut tuotevalikoimaansa laserilla toimivilla leikkureilla. Summa osti lokakuussa CadCam Technology Ltd (CCT) -yrityksen, joka kehittää ja valmistaa laser-leikkureita ja laser-jyrsijöitä. CCT on erikoistunut tekstiilien leikkaamisen tekniikkaan.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: