Summalta uusi leveämpi leikkuri

15.2.2018 08:19Uutiset » Laitteet
Summa F1832 -tasoleikkuri. Kuva: Summa.

Summa on laajentanut leikkurivalikoimaansa leveällä F1832-tasoleikkurilla. Uuden laitteen työalue sopii hyvin suosittuihin kiinteiden ja joustavien materiaalien kokoihin.

Useat rullamateriaalit ovat 150 senttiä leveitä ja levyt 152 x 304 senttiä. Tekstiilirullien leveys on usein 183 senttiä. Näihin kokoihin uuden tulostimen työalueen leveys 184 x 320 senttiä soveltuu hyvin.

Summa F1832 -tasoleikkurilla voi leikata arkki-, rulla- ja levymateriaaleja ohuesta tarrasta ja paperista kankaisiin, pahveihin ja jopa 20 mm paksuihin levyihin.

Uusi laite perustuu Summan mukaan yrityksen F Series -mallisarjan koeteltuun tekniikkaan. F1832 tarjoaa erinomaista leikkuujälkeä, äärimmäistä kestävyyttä ja suurta työkalujen modulaarisuutta. Laite on myös käyttäjäystävällinen.

Laitteeseen sisältyvä automaattinen syvyyden hallinta (ADC) on ominaisuus, jonka avulla yksinkertaistetaan työkalujen vaihtoa ja estetään operaattorin virheitä.

Uutta laitetta tullaan esittelemään Fespa-messuilla Berliinissä toukokuussa. Laitetta edustavat Suomessa Seri-Deco ja Sesoma.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: