Summalta laserleikkuri tekstiilien työstämiseen

22.3.2019 09:38Uutiset » Laitteet
Summan uusi laserleikkuri L1810. Kuva: Summa.

Leikkureita valmistava belgialainen Summa lanseeraa laserleikkurin tekstiilien leikkaamiseen. Tiedotteen mukaan laserleikkuri L1810 tuo kehittynyttä lasertekniikkaa urheiluvaatteiden, sublimaatiotulostettujen tekstiilien ja teknisten tekstiilien leikkaamiseen.

Uusi 1,8 metrin levyinen tasoleikkuri on ensimmäinen laserleikkuri, jonka Summa on esitellyt sen jälkeen kun yritys osti lokakuussa CadCam Technology -yrityksen. Uusi laite on osa Summa L Series -laitesarjaa ja sisältää paljon uusia ominaisuuksia.

– Tämä on tärkeä lanseeraus Summalle. Monesta syystä olemme vakuuttuneita siitä, että laserleikkaus on paras tapa leikata urheiluvaatteita ja muita vaatteita. Sen etuja ovat tuottavuuden lisääntyminen, helppokäyttöisyys, leikkauksen tarkkuus ja automatisoidut toiminnot, sanoo Summan toimitusjohtaja Wim Maes.

Summa panostaa muutenkin tekstiilien leikkaamiseen. Joulukuussa Summa toi markkinoille kaksi uutta 3,2 metrin levyistä tasoleikkuria. Ne on suunniteltu tekstiilien ja levyjen leikkuuseen suurkuvatuotannossa.

Uudet leikkurit ovat Summa F3232 (3,2 x 3,2 metriä) ja Summa F3220 (3,2 x 2 metriä). Mallin F3232 toimitukset alkoivat helmikuussa 2019 ja toisen mallin huhtikuussa. Kaikki Summan F-sarjan työkalut ja lisälaitteet toimivat näissä uusissa malleissa.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: