Sisustusmateriaaleille oma suurkuvatulostin

4.10.2017 07:00Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro T7210 tulee myyntiin EMEA-alueella vuoden 2018 alussa.

Ricoh on kehittänyt suurkuvatulostimen, joka on optimoitu sisustusmateriaalien tuotantotulostukseen. Laite soveltuu teollisuuden käyttöön sisustus- ja rakennusmateriaaleille, varsinkin jäykille ja raskaille materiaaleille kuten lasi, puu, alumiiniyhdisteet ja metalli.

Uusi Ricoh Pro T7210 on yhtiön ensimmäinen UV-tasotulostin. Yhtiön mukaan se tarjoaa sekä erinomaisen kuvan laadun että hyvän tuottavuuden. Tulostusnopeus on 50 neliömetriä tunnissa vakiotilassa tai 100 neliötä tunnissa pikatulostuksella.

– Ricoh Pro T7210 on kärkituotteemme, kun laajennamme innovatiivisen mustesuihkutekniikan ratkaisuvalikoimaamme, sanoo Ricoh Europen tuotantotulostuksen mustesuihkuliiketoiminnan vetäjä Graham Kennedy.

– Se hyödyntää Ricohin omaa mustesuihkuteknologiaa ja on suunniteltu innoittamaan käyttäjiä. Se tuo uutta potentiaalia ja arvoa nopeasti kehittyvälle markkinasektorille.

Tulostin käyttää Ricohin omaa kuvankäsittelytekniikkaa sekä Ricoh MH54 -sarjan 12:ta vakaata ja hyvin tasaisesti suihkuttavaa tulostuspäätä. Ne on optimoitu Ricohin UV-musteelle, jonka tartuntaominaisuudet sopivat monille jäykille teollisuusmateriaaleille. Tulostimen suurin materiaalikoko on 2,1 x 3,2 metriä. Sillä voi tulostaa yhdelle alustalle tai usealle valmiiksi leikatulle, korkeintaan 110 mm paksulle levylle. Teollisessa käytössä voidaan siis tulostaa suoraan materiaalin pintaan.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: