Sisustusmateriaaleille oma suurkuvatulostin

4.10.2017 07:00Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro T7210 tulee myyntiin EMEA-alueella vuoden 2018 alussa.

Ricoh on kehittänyt suurkuvatulostimen, joka on optimoitu sisustusmateriaalien tuotantotulostukseen. Laite soveltuu teollisuuden käyttöön sisustus- ja rakennusmateriaaleille, varsinkin jäykille ja raskaille materiaaleille kuten lasi, puu, alumiiniyhdisteet ja metalli.

Uusi Ricoh Pro T7210 on yhtiön ensimmäinen UV-tasotulostin. Yhtiön mukaan se tarjoaa sekä erinomaisen kuvan laadun että hyvän tuottavuuden. Tulostusnopeus on 50 neliömetriä tunnissa vakiotilassa tai 100 neliötä tunnissa pikatulostuksella.

– Ricoh Pro T7210 on kärkituotteemme, kun laajennamme innovatiivisen mustesuihkutekniikan ratkaisuvalikoimaamme, sanoo Ricoh Europen tuotantotulostuksen mustesuihkuliiketoiminnan vetäjä Graham Kennedy.

– Se hyödyntää Ricohin omaa mustesuihkuteknologiaa ja on suunniteltu innoittamaan käyttäjiä. Se tuo uutta potentiaalia ja arvoa nopeasti kehittyvälle markkinasektorille.

Tulostin käyttää Ricohin omaa kuvankäsittelytekniikkaa sekä Ricoh MH54 -sarjan 12:ta vakaata ja hyvin tasaisesti suihkuttavaa tulostuspäätä. Ne on optimoitu Ricohin UV-musteelle, jonka tartuntaominaisuudet sopivat monille jäykille teollisuusmateriaaleille. Tulostimen suurin materiaalikoko on 2,1 x 3,2 metriä. Sillä voi tulostaa yhdelle alustalle tai usealle valmiiksi leikatulle, korkeintaan 110 mm paksulle levylle. Teollisessa käytössä voidaan siis tulostaa suoraan materiaalin pintaan.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone