Sanomalehdet tarvitsevat lisää joustavuutta

10.10.2018 19:40Uutiset » Laitteet
Cromoman 4-1 sanomalehtipainokone. Kuva: manroland Goss web systems.

Sanomalehtien tuotantoon tarvitaan lisää joustavuutta sekä itse tuotteessa että tuotantoprosessissa. Joustavuus on vastaus alan haasteisiin manroland Goss web systems -yrityksen mukaan. Yritys on nyt maailman markkinajohtaja rotaatiopainokoneiden toimittajana.

Sanomalehtien haasteet ovat yrityksen mukaan samanlaisia kaikkialla. Levikit laskevat, versiointi yleistyy ja lehtiä alueellistaan sekä personoidaan. Lehtiä uudistetaan mm. vaihtamalla paperia ja formaattia sekä kehittämällä erityispainoksia ja -ominaisuuksia asiakkaille sekä kohderyhmille.

manroland Goss web systems syntyi lahden yrityksen yhdistymisestä ja esittelee nyt modernia sanomalehtipainamista World Publishing Expo (WPE) 2018 -messuilla. Yritys on käynyt läpi tuotevalikoimat ja valinnut parhaiten tulevaisuuteen sopivat tuotteensa.

Uuden yrityksen tuotevalikoimassa on tunnettuja ja menestyneitä sanomalehtien painokonelinjoja kuten Community SSC, Magnum 4, Magnum Compact, CROMOMAN ja CROMOMAN 4-1, UNISET, GEOMAN e:line ja COLORMAN e:line. Yritys tarjoaa myös laajan tuen ja huoltoverkoston koko maailmassa.

Share: