Ruotsiin AccurioJet KM-1 inkjet-painokone

14.2.2019 07:15Uutiset » Laitteet
AccurioJet KM-1 on B2-koon arkkisyöttöinen mustesuihkupainokone. Kuva: Konica Minolta.

Tierps Tryckeri investoi ensimmäisenä pohjoismaisena yrityksenä Konica Minoltan digitaaliseen AccurioJet KM-1 B2 – painokoneeseen. Yrityksen tavoitteena on edistää mustesuihkutulostuksen käyttöä tulostus- ja pakkaussektoreilla.

Tierps Tryckeri uskoo tämän sijoituksen antavan sille etulyöntiaseman infrastruktuuri- ja teknologiakehityksessä.

– Tämä ensimmäinen investointi arkkisyöttöiseen mustesuihkutulostusjärjestelmään on meille strateginen valinta. Kun se vielä yhdistetään erityiseen infrastruktuuriin, vaikutus on taattu, kertoo Tierps Tryckerin toimitusjohtaja Håkan Monfors.

Investointipäätös rakentui Konica Minoltan tekemälle kattavalle liiketoiminnan kartoitukselle kokonaisliiketoiminta-analyyseineen sekä Tierps Tryckerin lähes satavuotiselle graafisen alan kokemukselle. Digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut konsultointiyritys Gibon tarjosi myös projektille uuden sukupolven infrastruktuuritukea.

– Tämä Ruotsin ensimmäinen AccurioJet KM-1 -sopimus osoittaa, että Konica Minolta on vahvistamassa asemaansa arkkisyöttöisen mustesuihkutulostuksen alalla, kun laitteita asennetaan uusille markkina-alueille. AccurioJet KM-1:ssä yhdistyy patentoitu Dot Freeze Technology-mustesuikuteknologia sekä todistettu luotettavuus ja tuottavuus. Näiden ominaisuuksien kautta se sekä mullistaa asiakkaidemme liiketoiminnan, että toimii lippulaivanamme Konica Minoltan kasvussa teollisen painamisen alalla, kertoo Mark Hinder, Head of Market Development, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Hinder uskoo, että lähikuukausina tulee useita mustesuihkutekniikkaan liittyviä investointipäätöksiä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: