Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Rolandilta uusia leikkaavia tulostimia

8.3.2022 09:18Uutiset » Laitteet
Uudet TrueVIS VG3 ja SG3 -sarjojen suurkuvatulostimet edustavat Rolandin mukaan laitesarjan kolmatta sukupolvea. Kuva: Roland DG.

Roland DG on lanseerannut neljä uutta leikkaavaa rullatulostinta. Uudet TrueVIS VG3 ja SG3 -sarjojen suurkuvatulostimet tuottavat tiedotteen mukaan korkeaa laatua erittäin tehokkaasti uusien, entistä laajemman väriavaruuden tarjoavien TrueVis2-musteiden kanssa.

TrueVIS VG3-640 ja VG3-540 ovat Rolandin mukaan yrityksen lippulaivatuotteita, joissa voi käyttää kahdeksaa väriä. Tulostusnopeus on jopa 15 neliömetriä tunnissa. TrueVIS SG3-640 ja SG3-540-malleissa voidaan käyttää neljää väriä ja tulostusnopeus on 4–7 neliömetriä tunnissa.

Laitteissa on uusi integroitu keräily-yksikkö, 7 tuuman kosketusnäyttö sekä automatisoitu kalibrointi. Laitteen mukana saa helppokäyttöisen Versa Works 6 -ohjelmiston. Kaksi uusimman teknologian tulostuspäätä tulostavat pisaroita kolmessa eri koossa ja leveällä alueella. Tulostuspään korkeutta voidaan säätää kolmeen eri asentoon. Uusi Multi Crop Marks -leikkaustekniikka kohdentaa leikkuun entistä tarkemmin.

Roland DG toi TrueVIS-sarjan markkinoille vuonna 2016. Näitä leikkaavia tulostimia on sen jälkeen myyty yli 23 000 kappaletta.

Array
Share: