Rolandilta uusi tulostin sisustustuotteisiin

25.3.2020 08:00Uutiset » Laitteet
Uudella tulostimella voidaan tehdä esimerkiksi kaihtimia. Kuva: Roland DG.

Roland DG on lanseerannut uuden ekologisia vesipohjaisia musteita käyttävän rullatulostimen. EJ-640 DECO on suunniteltu erityisesti sisustustuotteiden tuottamiseen. Sillä voidaan tulostaa esimerkiksi seinätulosteita, lamppujen varjostimia, kaihtimia, julisteita, messugrafiikkaa ja ulkomainontaa.

– Tulostin on erittäin monikäyttöinen ja kustannuksiltaan edullinen. Se tarjoaa poikkeuksellista laatua ja kestäviä tulosteita laajalla materiaalivalikoimalla. Tätä tulostinta ala on odottanut, sanoo Paul Willems, Director of Business Development and Product Management, Roland DG EMEA.

Vesipohjaiset musteet sopivat laajalle joukolle materiaaleja, joihin kuuluvat päällystetyt, päällystämättömät, PVC-vapaat ja tavalliset wallpaper-materiaalit. Värit ovat parhaassa A+ luokassa sisäilman päästöjen suhteen. Ne kuivuvat nopeasti ja tulosteet ovat valmiita viimeistelyä ja toimitusta varten samana päivänä.

Uuden tulostimen leveys on 1,6 metriä ja resoluutio maksimissaan 1440 dpi. Värit ovat CMYK-värit. Tulostinkauppaan sisältyy VersaWorks 6 RIP-ohjelmisto.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: