Rolandilta uusi tehokkaampi esinetulostin

12.3.2019 08:15Uutiset » Laitteet
Esinetulostimella voidaan koristella hyvin monenlaisia materiaaleja ja tuotteita. Kuva: Roland.

Roland DG on uudistanut suositun esineisiin tulostavan VersaUV-tasotulostimen. Uusi malli VersaUV LEF2-200 on valmistajan mukaan entistä helppokäyttöisempi ja tuotantotehokkaampi.

Tulostimella voi koristella hyvin monenlaisia esineitä, joiden paksuus voi olla korkeintaan 100 millimetriä. Tavallisia käyttökohteita ovat kustomoidut promootiotuotteet, lahjat, matkamuistot, kirjekuoret, elektroniikka, palkinnot, opasteet, pakkaukset ja prototyypit.

– Uusi VersaUV LEF2-200 tekee hyvin helpoksi korkeatasoisten valokuvien, grafiikan ja tekstin tulostamisen melkein mille tahansa materiaalille, sanoo Kohei Tanabe, Roland DGn digitaalisen painamisen liiketoiminnan toimitusjohtaja.

Tulostimen ECO-UV-väri kuivuu heti, ja suoraan voidaan tulostaa mm. PVC:lle ja muoville, kankaalle, puulle, nahalle ja kuiduille. Värit voivat olla myös erittäin kiiltäviä tai mattapintaisia. 3D-simuloinnin avulla voidaan tehdä kohopainatusta läpinäkyvällä lakalla.

Laitteessa on monia uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ja tehostavat korkeatasoista tulostamista sekä laitteen huoltamista. VersaUV LEF2-200 tulee olemaan esillä Rolandin osastolla Fespa-messuilla toukokuussa.

Share: