Rolandilta tehokas tasotulostin esinetulostukseen

20.9.2019 10:41Uutiset » Laitteet
Uusi LEF2-300-tulostin mahdollistaa monenlaisten näyttävien tuotteiden tuotannon entistä tehokkaammin. Kuva: Roland.

Roland DG on tuonut EMEA-markkinoille uuden entistä tehokkaamman tasotulostimen esimerkiksi opasteiden ja esineiden tulostamiseen. VersaUV LEF2-300 on UV-pöytätulostin ja tulostaa lähes mille tahansa pinnalle nopeasti.

Laite on tiedotteen mukaan uusin malli suositussa LEF2-sarjassa. Uusi LEF2-300-mallin tulostusteiden laatu on sama kuin äskettäin lanseeratussa LEF2-200-mallissa, mutta tulostusalue ja nopeus ovat 1,5 kertaisia siihen verrattuna. Uudessa mallissa on myös monia uudistuksia, jotka tekevät siitä entistä helppokäyttöisemmän.

Uuden mallin tulostusalue on 770 x 330 x 100 mm. Siinä on neljä tulostuspäätä ja kaksi UV-lamppua.

Uusi VersaUV LEF2-300 on UV-pöytätulostin ja tulostaa lähes mille tahansa pinnalle nopeasti.

Uusi laite on Rolandin mukaan ideaali mm. promootiotuotteiden tekijöille, kaupalle, opasteiden tekijöille, kaupallisille painajille ja tuotesuunnittelijoille. Se mahdollistaa esimerkiksi hyllytavaran kustomoinnin kannattaviksi henkilökohtaisiksi tuotteiksi.

Roland lanseerasi samanaikaisesti uuden laserkaivertimien LV-sarjan. Käytettynä yhdessä LEF-300 -laitteen kanssa niillä voidaan luoda premium-tason monimutkaisia tuotteita kuten personoituja lahjoja, palkintoja ja akryylidisplay-tuotteita näyttävällä grafiikalla.

Share: