Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ricohin uusin järeä digipainokone Hunkelerin tapahtumassa 2023

13.12.2022 11:24Uutiset » Laitteet
Espanjan ensimmäinen Ricoh Pro VC70000 -digipainokone asennettiin toukokuussa 2022 Tórculo-painotaloon. Konetta esittelee Tórculon johtaja Jacobo Bermejo. Kuva: Ricoh.

Ricoh esittelee Hunkelerin tapahtumassa Sveitsissä entistä automaattisemmin toimivan suuren volyymin digipainokoneen Pro VC70000e. Tähän rullasyöttöiseen painokoneeseen on tehty laiterunkoon, ohjelmistoon ja työnkulkuun merkittävät päivitykset malliin VC70000 verrattuna.

Tiedotteen mukaan päivitykset yksinkertaistavat tuotantoa, tukevat tuottavuutta ja parantavat laatua.

Ricoh Pro VC70000e -ohjelmistoversio sisältää tuotannon automaatiotyökaluja sekä business intelligence -ominaisuuksia Pro Scannerin ja Supervisorin kautta. Automation Suite -ohjelmiston tekoälyn (AI) ja koneoppimisen (ML) hyödyt yksinkertaistavat toimintaa ja antavat enemmän palautetta tehokkaampaan päätöksentekoon. Ricohin oma pohjustustekniikka takaa korkealaatuiset tulokset ja laajentaa mustesuihkulle sopivien sovellusten valikoimaa parantamalla tulostuslaatua entisestään aiempaa terävämmillä yksityiskohdilla sekä eloisammilla väreillä.

Aikaisemmat toimitetut Pro VC70000 -laitteet voidaan päivittää uusilla ominaisuuksilla.

Ricoh esittelee tapahtumassa virtuaalisesti myös tulossa olevan Pro Z75 B2 -arkkimustesuihkupainokoneen tarjoamat mahdollisuudet. Koneessa on Ricohin uusimmat tulostuspäät ja musteet, jotka tarjoavat arkkilaitteen edut alhaisilla käyttökustannuksilla, korkealla tuottavuudella sekä kuvanlaadulla ja mustesuihkun joustavuudella. Kone tukee entistä tyypillisempiä lyhyitä sarjoja ja nopeuttaa siirtymistä offsetista digitaaliseen tuotantoon.

Tapahtumassa ovat esillä myös mm. Pro C9200 -digitaalinen painokone sekä Pro V20100, joka on kompakti ja joustava rullasyöttöinen mustavalkomustesuihkutuotantolaite.

Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtuma järjestetään Sveitsissä Lucernessa 27.2.-2.3.2023. Tapahtuma keskittyy suuren volyymin digipainamiseen ja viimeistelyyn.

Share: