Ricohin tuotantotulostimille BLI-palkintoja

3.10.2018 08:54Uutiset » Laitteet
Keväällä 2018 lanseerattu Ricoh Pro C9200 on saanut palkintoja. Kuva: Ricoh.

Ricohin tuotantotulostimet ovat saaneet arvostetut BLI 2019 Pro -palkinnot. Palkitut laitteet ovat värituotantoon kehitetyt Pro C9200 -tuotesarja ja Pro C7200x -tuotesarja.

Keypoint Intelligence -yrityksen Buyers Laboratory (BLI) testaa vuosittain tuotannossa uusia ammattitason tulostimia. Pro-palkinnot annetaan laitteille, joiden suoritukset ovat parhaita testeissä.

Pro C9200 -tuotesarja palkittiin erinomaisena suuren volyymin värituotantotulostimena.

– Ricoh Pro C9200 on erinomainen valinta kaupalliseen painamiseen tarjoamalla korkeaa laatua ja yhdenmukaisia tuloksia. Järjestelmän suurimpia etuja on viides väriasema, joka mahdollistaa valkoisen värin lisäksi useiden muiden lisävärien painamisen yhdellä ajolla, sanoo George Mikolay, Keypoint Intelligence, Associate Director, Copiers/Production.

Ricoh Pro C7200x -tuotesarja palkittiin erinomaisena keskivolyymin värituotantolaitteena. Aikaisempiin malleihin verrattuna tämä laite tarjoaa entistä paremman värinhallinnan ja rekisteröinnin sekä viidennen väriaseman.

Mustesuihkupainokoneelle pioneeripalkinto

Ricoh Pro VC70000 -väripainokone on palkittu USA:n PRINT 18 -messuilla edelläkävijän palkinnolla tuotteesta, joka on aivan uusi alallaan. Tämä mustesuihkupainokone palkittiin entistä laajemmasta väriavaruudesta ja paperikulujen vähentämisestä. Laitteella voi tuottaa korkeatasoisia painotöitä, joita on aiemmin tehty offset-tekniikalla.

Palkintoja jakaa USA:n Association for PRINT Technologies (APTech). Red Hot Technology Vanguard Awards -palkintoja sai yhdeksän innovatiivista tuotetta tai palvelua, jotka voivat edistää graafista viestintää.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: