Ricohin lippulaivatulostin nosti suorituskykyään

2.5.2018 09:16Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro C9200 -väridigipainokone. Kuva: Ricoh.

Ricoh on lanseerannut uuden Pro C9200 Graphic Arts -mallin sarjansa kärkitulostimeksi. Pro C9200 -sarja perustuu menestyksekkääseen Ricoh ProTM C9100 -tulostustekniikkaan ja tarjoaa entistä paremman kuvalaadun ja erinomaisen kohdistuksen.

Uusi malli on Ricohin suurin ja tehokkain digitaalinen väripainokone. Koneen uusi automaattinen väridiagnosointi takaa tiedotteen mukaan värien yhtenäisyyden sekä vakauden havaitsemalla ja säätämällä hienoisetkin sävyerot tulostuksen aikana.

Materiaalien käsittelyä edistää entistä tehokkaampi pitkien arkkien käsittely. Koneella voidaan tulostaa 1,030 metrin arkki automaattisesti kaksipuoleisena tai 1,260 metrin arkki yksipuolisena tuotantona. Uutta on myös tuki jopa 450 gsm:n paksuisille materiaaleille.

Tuottavuus kasvaa, koska laitemalleilla voi tulostaa minuutissa 115–135 A4-sivua. Tuotanto tehostuu erittäin monipuolisilla inline-viimeistelyillä. Käytettävyyttä lisää uusi ja intuitiivinen 17 tuuman käyttöpaneeli. Laitekontrollerivaihtoehtoja on useita.

Entistä kehittyneempi tukkeutumien poistotoiminto tukee jatkuvaa tulostamista. Toiminta-aikaa lisäävät entisestään operaattorin vaihdettavissa olevat osat ja väriaineiden lisäys tulostuksen aikana.

– Mikään muu arkkisyöttöinen väridigipainokone ei yllä Ricoh Pro C9200 -paketin suorituskyvyn tasolle. Edistysaskeleemme on kehitetty tukemaan laatua, monipuolisten palvelujen tarvepohjaista tuotantoa ja moninaisia materiaaleja, kuten synteettiset materiaalit, itsejäljentävät paperit, pinnoitetut ja pinnoittamattomat paperit sekä kirjekuoret, sanoo Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder.

Ricoh Pro C9200 tulee myyntiin EMEA-alueella kesäkuussa. Sitä esitellään useissa Art of the New 2018 -teeman tilaisuuksissa ympäri Eurooppaa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: