Ricohin lateksitulostin sai Buyers Lab -palkinnon

14.10.2019 15:13Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro L5160 lateksitulostimen nopeus on jopa 46,7 neliömetriä tunnissa. Kuva: Ricoh.

Ricohin lateksitekniikalla toimiva suurkuvatulostin Pro L5160 on saanut tunnustusta laitetestejä tekevältä Buyers Lab -tutkimuslaitokselta. Ricohin tulostin sai 2020 Pick Award -palkinnon erinomaisena korkean nopeuden CMYK Eco-Solvent /Latex 54”/64”-tulostimena.

Keypoint Intelligence – Buyers Lab on riippumaton laitos, joka arvioi dokumenttien tuottamisen laitteita ja ohjelmistoja. Se valitsee parhaita tuotteita eri sarjoissa perusteellisten testien perusteella.

Buyers Lab korosti Ricohin laitteen keskimääräistä parempaa tuottavuutta kaikilla nopeuksilla sekä poikkeuksellisen hyvää vakautta monipaneelisten töiden tarkassa tulostamisessa. Laite on myös käytettävyydeltään erinomainen havainnollisen värillisen ohjauspaneelin ja selkeän ColorGATE 10 Rip -ohjelmiston vuoksi. Tulosteiden värien kylläisyys ja valokuvamainen laatu pysyivät tasaisena tuotannossa.

Laitoksen mukaan dual CMYK Pro L5160 -laitteen nopeus sopii erityisesti kiireisille painotaloille, joiden on toimitettava suurkuvatulosteita kireillä aikatauluilla.

Ricohin ja yleensä lateksitulostimien yksi valtti on poikkeuksellisen laaja materiaalivalikoima. Ricohin lisäksi lateksitulostimia tarjoaa vain HP.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: