Ricohin arkkikoneille lisää suorituskykyä EFI Fiery -palvelimilla

2.5.2017 08:07Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro C5200 -sarjan digipainokone.

Ricoh on ilmoittanut, että EFI:n uusia suorituskykyisiä DFE-digitaalipalvelimia saa koko Euroopassa. Järjestelmät tukevat uuden sukupolven arkkisyöttöisiä Ricoh Pro C5200s- ja Ricoh Pro C5210s -digitaalipainokoneita.

Fiery FS200 Pro -alustaan perustuvat sisäinen Fiery E-24B DFE ja ulkoinen Fiery E-44B DFE pystyvät käsittelemään monimutkaisia ja paljon grafiikkaa sisältäviä tiedostoja. EFI:n oma Fiery SmartRIP -tekniikka parantaa suoritus- ja tuotantotehoa.

Fiery E-44B:n avulla suuria kappalemääriä tulostavat ja laatua sekä maksimaalista käyttöastetta vaativat palveluntarjoajat voivat Ricohin mukaan saavuttaa huipputehokkaan ja nopean tuotannon.

– Näissä laitteissa voidaan hyödyntää edistyneitä värin- ja kuvanhallinnan ominaisuuksia tuloksista koskaan tinkimättä, kertoo EFI:n Fiery-markkinoinnista vastaava johtaja John Henze.

E-44B -palvelimen mukana tulevat EFI:n omat innovatiiviset dynaamisen HD-tekstin ja grafiikan toiminnot ultraohuiden viivojen ja yksityiskohtien tarkkaan toistoon. Kumpaankin uuteen palvelimeen sisältyvät tuotantotyökalut. Työn ja tuotannon hallinta voidaan keskittää tehokkaaseen Fiery Command WorkStation -käyttöliittymään. Palvelimen asetukset on helppoa tallentaa, mikä myös lisää tuottavuutta.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: