Ricohilta uusi digipainokoneiden sarja

7.3.2018 09:27Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro C7200X -digipainokone.

Ricoh tuo markkinoille uuden viisivärisen arkkisyöttöisen digipainokoneiden sarjan. Uuden Pro C7200X -sarjan värin laatu on entistä tasaisempi ja rekisteröintiä parantaa automaattinen säätötoiminto. Kaikki laitemallit ovat saatavilla maaliskuussa EMEA-alueella.

Suosittuun Pro C7100X -sarjaan verrattuna uuden koneen värin laatu on automaattisen, sensoriavusteisen kalibroinnin ansiosta tasaisempi, ja rekisteröintiä parantaa automaattinen säätötoiminto. Viides väriasema tarjoaa lisäksi entistä laajemman alustan arvoa lisääville sovelluksille, koska valkoisen voi nyt painaa CMYK-värien kanssa samalla ajolla. Pro C7200X -sarja tuo myös näkymättömän punaisen väriaineen, joka sopii erinomaisesti yksinkertaisiin turvasovelluksiin. Vastikään lanseerattu neonpinkki sekä valkoinen, väritön ja neonkeltainen täydentävät kattavaa viidennen värin valikoimaa.

Uuden sarjan koneilla voi tulostaa joko 95 tai 85 sivua minuutissa. Pitkissä arkeissa on käytettävissä jopa 700 mm:n automaattinen kaksipuoleisuus tai 1260 mm:n yksipuolinen tuotanto. Kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä: 2 400 x 4 800 dpi. Samoin tuottavuus monessa materiaalissa, joille voi nyt tulostaa jopa 360 gsm:n pintapainoisille papereille runkonopeuksilla.

Uudet mallit kykenevät katkeamattomaan tuotantoon myös inline-viimeistelyllä. Sarjaan voi yhdistää GBC eWire -sidonnan, BDT Banner Sheet LCT -pitkän arkin syöttölaitteen ja Plockmaticin pitkän arkin luovutuksen. Käytettävyyttä lisää uusi ja intuitiivinen 17 tuuman käyttöpaneeli.

Tulostuspalvelinvaihtoehtoja ovat EFI:n ripit sekä Ricohilta löytyvät GWNX- ja TotalFlow Print Server R62A -palvelimet.

– Uusi Ricoh Pro C7200X -sarja on upea kokoelma ominaisuuksia. Järjestelmät vastaavat nykypäivän markkinan vaatimuksiin toiminnallisuudesta, nopeista käsittelyajoista ja vaihtelevista painosmääristä. Uutuudet parantavat laatua, tuottavuutta sekä käytettävyyttä ja varmistavat huomiota herättävät ja houkuttelevat painotuotteet, sanoo Eef De Ridder, Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: