Ricohilta tulossa järeä inkjet-painokone

14.12.2020 11:54Uutiset » Laitteet
Ricohin Pro Z75 on B2-koon mustesuihkupainokone. Kuva: Ricoh.

Ricoh on julkistanut ensimmäisiä tietoja tulossa olevasta raskaan sarjan digipainokoneesta. Ricoh lanseeraa ensi vuonna B2-formaatin mustesuihkupainokoneen Ricoh Pro Z75. Se tarjoaa uuden vaihtoehdon offset-tekniikalle.

Ricohin tiedotteen mukaan uusi arkkikone tulee olemaan markkinoita mullistava ja tulevaisuuden tekniikkaa määräävä laite. Se auttaa yrityksiä saavuttamaan uusia tavoitetasoja tuottavuudessa, kuvanlaadussa ja käyttökustannuksissa. Pro Z75 on alusta asti uutta tekniikkaa, joka perustuu Ricohin 40 vuoden kokemukseen mustesuihkupainamisesta.

Ricoh ei vielä kerro koneen tarkkoja yksityiskohtia. Sen luvataan kuitenkin yhdistävän korkean väripeiton entistä alhaisempiin kustannuksiin sekä tehokkaaseen B2 duplex-painotekniikkaan.

Uudessa koneessa tulee olemaan käytössä erittäin laaja materiaalivalikoima offset- ja inkjet-papereita. Kuvan laatu vastaa offsetpainamista.

EDP palkitsi Ricohin innovaatioita

Ricoh kehittää uutta myös tooneripainokoneissa. Uusin tämän tekniikan kone Ricoh Pro C5300s palkittiin innovatiivisuudestaan arvostetussa EDP Award -kilpailussa.

Ricohin laite arvostettiin vuoden 2020 parhaaksi uudeksi laitteeksi sarjassa Color Printer SRA3 < 499,000. Laite on suunnattu pienille ja keskisuurille painopalvelujen tarjoajille ja inhouse-käyttöön yrityksissä. Laite tarjoaa Ricohin mukaan joustavuutta, korkeaa painolaatua ja laajat käyttömahdollisuudet eri tarpeisiin.

Ricoh Pro C5300 on monipuolinen arkkipainokone. Kuva: Ricoh.
Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: