Ricohilta nopeampia lateksitulostimia

19.10.2018 08:35Uutiset » Laitteet
Ricohin uusi Pro L5130/L5160 -tulostin. Kuva: Ricoh.

Ricoh on esitellyt kaksi uutta lateksitulostinta suurkuvatuotantoon. Rullatulostimet Pro L5130/L5160 tulostavat nopeammin kuin Ricohin aikaisemmat lateksimallit ja laajentavat sovellusmahdollisuuksia.

Uudet mallit voivat tulostaa 1200 x 1200 dpi:n tarkkuudella 44 neliömetriä tunnissa ulkotulosteiden normaalimoodissa. Sisätulosteiden moodissa tulostusnopeus on 25 neliömetriä tunnissa. Väreinä käytettävissä ovat CMYK ja CMYK plus valkoinen. Laitteissa käytetään Ricohin Greenguard-sertifioituja värejä.

Tiedotteen mukaan uudet tulostimet tarjoavat nopeampaa tuotantoa, laajempia sovellusmahdollisuuksia ja lisää tuottavuutta. Laitteiden tulostusleveydet ovat 1,3 tai 1,6 metriä. Materiaali voi olla 200 grammaa paksua. Tulosteet ovat heti valmiita.

Laitteita esiteltiin Fespa-messuilla keväällä teknisenä demona. Ne ovat kaupallisesti saatavilla Euroopassa keväällä 2019.

– Nämä ketterät ja monipuoliset laitteet soveltuvat monenlaisiin korkeatasoisiin käyttötarkoituksiin. Niissä yhdistyvät Ricohin värit, tulostuspäät ja design, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: