Ricohilta kompakti UV-suurkuvatulostin

12.3.2019 08:00Uutiset » Laitteet
Ricohin uusi Pro TF6250 -tasotulostin on entistä nopeampi ja monipuolisempi. Kuva: Ricoh.

Ricoh on kehittänyt uuden kompaktin Pro TF6250 -tasotulostimen. Monipuolinen tulostin tulee markkinoille vuoden toisella puoliskolla.

Tulostimen tulostusalue on 2,5 x 1,3 metriä. Uusi laite rakentuu aiemman mallin Pro T7210:n tekniikalle, mutta sen nopeus on noussut 64,6 neliömetriin tunnissa. Tulostimessa käytetään uutta entistä laajemman väriavaruuden tarjoavaa väripakettia. Graafiselle markkinalle on omat värit ja teolliseen tulostamiseen omat.

Laitteessa on parannettu päivittäistä huoltoa. Tulostuspäiden puhdistus tapahtuu automaattisesti yhtä nappia painamalla. Myös media käsittelyä on kehitetty siten, että imualueita on neljä, ja automaattiset sensorit ohjaavat tulostuspäiden korkeutta. Tulostettava media voi olla paksuudeltaan korkeintaan 110 millimetriä.

– Olemme päättäneet lanseerata myyntiin myös Suomessa UV-tasotulostimet (T7210, TF6250 ). Ricohilta on tulossa uutuuksia myös rullapuolella, monia kiinnostavana lateksiratkaisuna. Uudet laajaformaattiratkaisumme ovat näytillä isosti toukokuun Fespa-messuilla Münchenissä, vahvistaa Ricohin Suomen myyntijohtaja Jarno Ahonen.

– Uskomme näiden erittäin kustannustehokkaiden, erittäin tuottavien sekä laadukkaiden ratkaisujen kiinnostavan asiakkaitamme ja edelleen parantavan palvelukokonaisuuttamme merkittävästi graafisen alan asiakkaisiin, Ahonen jatkaa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: