Ricohilta kaksi uutta suoratekstiilitulostinta

10.5.2017 07:34Uutiset » Laitteet
Ricoh Ri 3000 -suoratekstiilitulostin. Kuva: Ricoh.

Ricoh esittelee Fespa-messuilla kaksi uutta suoraan tekstiilille tulostavaa laitetta Ricoh Ri 3000 ja Ri 6000. Tulostimet sopivat erityisesti promootiotuotteiden painamiseen.

Promootiotuotteina tulostetaan digitaalisesti mm. T-paitoja, kangaspusseja, huppareita, svetareita ja sukkia. Ricohin uudet tulostimet pystyvät toimimaan laajalla materiaalivalikoimalla alkaen sadan prosentin puuvillasta tai ohuesta polyesteristä ja päätyen 50/50-yhdistelmätekstiileihin.

Ricohin mukaan tuottavuudeltaan korkeatasoiset tulostimet tuovat korkealaatuista digitaalista painamista perinteisen analogisen tekstiilipainamisen markkinoille.

–    Ricoh Ri 3000 ja Ri 6000mallit antavat mahdollisuuden digitaaliseen lyhyiden ja personoitujen sarjojen mutta myös volyymituotteiden painamiseen. Me pystymme saavuttamaan erinomaisen kuvanlaadun sekä vaaleille että tummille tekstiileille ilman mitään rajoituksia harmaasävyjen-, suunnittelun yksityiskohtien tai valokuvien suhteen. Nämä järjestelmät tuottavat värinpitäviä, konepestäviä printtejä, jotka säilyvät ja venyvät ilman halkeamia. Uudet ympäristöystävälliset Ricoh-tekstiilivärit antavat vaatesuunnittelulle pehmeän ilmeen ja elävät värit, sanoo johtaja Graham Moore Ricoh Europesta.

Uudet tulostimet lanseerataan Euroopan markkinoille vuoden kolmannella kvartaalilla.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: