Ricohilta älykkäitä monitoimitulostimia

6.5.2019 09:59Uutiset » Laitteet
Uudet monitoimilaitteet ovat helppokäyttöisiä ja toimivat pilvipalveluiden kautta. Kuva: Ricoh.

Ricoh tuo markkinoille sarjan älykkäitä monitoimitulostimia, jotka auttavat toimiston työryhmiä automatisoimaan jokapäiväisiä dokumenttiprosesseja ja tukevat työntekijöiden keskittymistä ydinliiketoimintaan.

Ricoh IM 350, IM 350F ja IM 430F mustavalkoiset monitoimilaitteet tarjoavat korkealaatuisia ja nopeita tulostus-, skannaus- ja kopiointitoimintoja vakiona. Niissä on RICOH Smart Integration -alusta, jonka avulla käyttäjät voivat räätälöidä työnkulkuratkaisuja omiin tarpeisiin sopiviksi integroimalla toimistolaitteet ja pilvipalvelut. Helppokäyttöiset sovellukset yhdistävät laitteet pilvipalveluihin. Tämä varmistaa sen, että tärkeitä tietoja voidaan käyttää ja jakaa edellytetyllä tavalla, jolloin käyttäjät voivat työskennellä tehokkaammin ja kustannustehokkaammin.

Laitteet ovat osa Ricohin Dynamic Workplace Intelligence -lähestymistapaa ja viimeisintä tuotelinjaa. Ricohin 10,1 tuuman älykäs käyttöpaneeli mahdollistaa helppokäyttöiset automatisoidut työnkulut. Lisäksi Ricoh Intelligent Support -palvelu varmistaa sen, että esimerkiksi ohjelmistopäivitykset voidaan suorittaa etänä, jolloin laitteiden käyttöaste on optimoitu.

– Kehittyneiden laitteiden kysyntä kasvaa edelleen, koska yritykset kohtaavat digitaalisen aikakauden aiheuttamia haasteita. Monet yritykset haluavat hyödyntää paremmin toimistonsa tilaa ja tämä luo tarvetta älykkäille ja kompakteille toimistolaitteille, sanoo Ricoh Europen toimitusjohtaja David Mills.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: