Ricoh tarjoaa LG:n näyttöteknologiaa

11.4.2019 09:34Uutiset » Laitteet
LG on lanseerannut uusia 49 tuuman Ultra Wide -laajakulmanäyttöjä. Kuva: LG.

Teknologiayritykset LG and Ricoh ovat ilmoittaneet uudesta eurooppalaisesta kumppanuudesta. Sopimus astuu voimaan 1. huhtikuuta 2019 ja vahvistaa LG:n pitkäaikaista suhdetta Ricohiin, joka on LG:n näyttöjen suurimpia jälleenmyyjiä.

Yhteistyö mahdollistaa erikokoisille yrityksille ja aloille parasta näyttöteknologiaa älykkäiden kokoustilojen näytöistä ja valkotauluista digitaalisiin infotauluihin asti yhden luotettavan kumppanin kautta, jolla on maailmanlaajuiset resurssit.

Ricoh tarjoaa LG:n näyttöjä, jotka sisältyvät Communications Services -tuotevalikoimaan, mukaan lukien LG:n teknologioita kuten UHD IPS -näyttöjä ja muita ainutlaatuisia näyttöratkaisuja. Äskettäin LG sertifioi Ricoh Europe Communication Services -asiantuntijatiimin työskentelemään OLED -teknologian pariin. LG:n laaja tutkimus- ja kehitystyö sekä Ricohin toimitus- ja palvelukyky varmistavat sen, että asiakkaat voivat helposti käyttää kehittynyttä viestintätekniikkaa.

– Tämä sopimus vahvistaa entisestään Ricohin ja LG:n välistä pitkää suhdetta ja kuvastaa yhteistä pyrkimystä innovaatioon. Liittämällä LG:n teknologian viestintäpalvelujen tarjontaan tarjoamme asiakkaillemme kasvavan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja ja teknistä asiantuntemusta. Yhdistämällä meidän kansainvälisiä valmiuksia ja LG:n huipputeknologiaa voimme lisätä digitaalisia työympäristöjä, sanoo Ricoh Europen toimitusjohtaja David Mills.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: