Ricoh laajentaa tekstiilitulostimien valikoimaansa

10.1.2018 09:15Uutiset » Laitteet
Ricoh Ri 100 -tekstiilitulostin. Kuva: Ricoh.

Ricoh tarjoaa tekstiilipainoyrityksille uusia mahdollisuuksia lanseeraamalla uuden suoratekstiilitulostimen. Uusi Ricoh Ri 100 -tulostin laajentaa yrityksen tekstiilitulostimien valikoimaa pienemmissä tuotantomäärissä.

Ri 100 -tulostin sopii tiedotteen mukaan tekstiilipainamista aloitteleville luovan alan yrittäjille tai tulostuspalveluaan uusilla tuotteilla laajentaville yrityksille. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla laadukkaan painojäljen helppokäyttöisyyteen ja edullisuuteen. Laite sopii parhaiten pieniin tulostuseriin.

Ricohin tekstiilipainamisen tuotevalikoimaan sisältyvät viime vuonna lanseeratut Ricoh Ri 3000- ja Ri 6000 -tulostimet. Ri 100:n avulla yritykset voivat tulostaa räätälöityjä tuotteita tarpeen mukaan, esimerkiksi T- ja college-paitoja, kangaskasseja ja tyynyliinoja. Laitteella voi tulostaa monille materiaaleille, sataprosenttisesta puuvillasta sekoitekankaisiin, joissa on vähintään 50 % puuvillaa.

Järjestelmään kuuluu Ricohin pinoava Rh 100 Finisher -jälkikäsittely. Tilaa säästävä ratkaisu eliminoi erillisen lämpöpainon tarpeen. Ri 100 hyödyntää Ricohin monipuolista pietsosähköön perustuvaa mustesuihkuteknologiaa, joka tuottaa terävää ja laadukasta painojälkeä. Siihen kuuluu muuttuvan pisarakoon tekniikka, jonka avulla voi painaa tarkkoja kuvioita ja valokuvia sekä häivytyksiä 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla.

Tekstiilitulostus esillä Sign, Print & Pack -messuilla

Ricohin järein tekstiilitulostin Ri 6000 on esillä Sign, Print & Pack -messuilla maaliskuussa Helsingissä. Laite esitellään ensi kertaa Suomessa, kertoo Business Manager Petri Viitala Ricohilta.

– Tulostin sopii sekä kaupalliseen painamiseen että yritysten teolliseen käyttöön, Viitala sanoo.

Ricoh on panostanut viime vuosina tekstiilitulostamiseen. Uudet tekstiilitulostimet hyödyntävät vuonna 2016 ostetun AnaJet-yrityksen koeteltua tekniikkaa sekä Ricohin omaa pietsosähköön perustuvaa tulostustekniikkaa. Ricoh Ri 3000 ja Ri 6000 -mallit tarjoavat mahdollisuuksia digitaaliseen lyhyiden ja personoitujen sarjojen mutta myös volyymituotteiden painamiseen.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: