Ricoh laajentaa tekstiilitulostimien valikoimaa

25.9.2020 10:22Uutiset » Laitteet
Ricohin Ri 200 tarjoaa valmistajan mukaan lisää tuottavuutta vaatetulostamiseen. Kuva: Ricoh.

Ricoh laajentaa tarjontaansa suoraan vaatteille tulostavalla DTG-tulostimilla. Uusi malli Ri 2000 lisää tulostamisen nopeutta ja tuottavuutta aikaisempaan Ri 1000 -malliin verrattuna. Uusi tulostin on tulossa markkinoille marraskuussa EMEA-alueella.

Tulostimen resoluutio on korkea 1200 x 1200 dpi:tä. Mallissa käytetään samaan tekniikkaa kuin aikaisemmassa mallissa, mutta kirjoituspäiden määrä on kaksinkertaistettu kahdeksaan. Tulostamista helpottaa alustan automaattinen säätö eri tekstiilityypeille.

Uusi tulostin sopii monille eri vaatteille ja muille personoiduille tuotteille, kuten esimerkiksi t-paidoille, kasseille, lippalakeille ja pitkähihaisille paidoille. Laite sopii myös suojamaskien ja turvaliivien valmistukseen.

Tulostimen mukana toimitetaan Colorgaten Textile ProductionServer Rip -ohjelmisto. Sen avulla voidaan saavuttaa hyvä väritasapaino, automatisoidut tuotantotavat ja valkoinen taustaväri tummille kankaille. Tuotantoa helpottavat myäs värimäärän, lämpötilan ja kosteuden jatkuvat mittaus sekä entistä yksinkertaisempi huolto.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: